O Nama

Moja ljubav prema drvetu, prirodnim materijalima i zdravom životu datira još iz detinstva!

Rođen sam u selu Rutoši kod Nove Varoši. Moj otac je radio u nekadašnjoj fabrici nameštaja "INOVA Kokin Brod" kao jedan od vodećih majstora. Privatno, kod kuće, se takođe posvećeno bavio proizvodnjom nameštaja. Radeći zajedno sa njim, od malena, sam zavoleo drvo kao materijal za obradu. Od tada, pa na dalje, sam širio i nadograđivao svoje znanje i veštinu, koristeći sopstveno i ugledajući se na iskustvo drugih majstora.

Kao mlad sam počeo da se bavim proizvodnjom nameštaja. Imao sam sreću da je jedan od mojih klijenata želeo da poruči etno-rustični i unikatni nameštaj. Zahvaljujući sopstvenoj orginalnosti i idejama svoje supruge i pomenutog klijenta izgradio sam sopstveni stil i vremenom postao prepoznatljiv po svom radu, ovde u Zlatoborskom okrugu.

Tokom tih godina, moju pažnju je sve više privlačio zdrav način zivota i ishrane, posebno proizvodi od meda. Imao sam sreću da u svom društvu budem okružen pčelarima. Poznati pčelar, Nenad Filipovic ("Pčelarstvo Filipović") i ja, smo došli na ideju o proizvodnji košnica i ramova. Započeli smo zajednički posao i vremenom postali uspešna firma koja radi sa posvećenim timom profesionalaca.
Nadamo se i verujemo, da će svako ko voli i brine o svojim bližnjima i sebi koristiti med. Na taj način ćete najbolje podržati našu ideju i rad.
Uživajte u proizvodima od meda, a svoje pčele smestite u najbolji dom - "DG-MEDIS".

ŽELITE DA VIDITE ŠTA VAM NUDIMO?

Istinska Lepota, Prava Virtuoznost

Želim da pohvalim predanost ovog tima poslu. Kvalitet košnica je odličan, a takođe su ispoštovani svi dogovoreni rokovi! Pozdrav za ove momke, želim Vam dalji uspeh!

Nikola Ćosović

Saradnja sa Dulom i firmom DG-MEDIS je bila vrlo korisna i profitabilna za mene. Zadovoljan sam strukturom košnica i kvalitetom drveta. Hvala ovom timu za profesionalni pristup i vrhunsku uslugu.

Marjan Janković